Välkommen

Hej! Välkommen till min "skogstokiga" sida. Du har hamnat bland mossa, myr, skog och ett skjutgalet "kvinns". Så se upp! För här ligger krutröken tät. Vistelse i buskarna sker på egen risk.


Lite om mig själv.

Jag är ett Quinntimmer född 1961. Jag har alltid varit fiske intresserad, och senare så kom jakten in som intresse också. Jag har jobbat som skjutledare på en skjutbana i Stockholmstrakten. Där fick jag ett stort intresse för trapskytte.
Allt skytte tycker jag är roligt att hålla på med, och övning ger färdighet, det är en stor trygghet när man går ut i skogen med bössan.
Jag håller även på med akrylmålning, blyertsteckning och gör små jobb i horn. Jag skriver dikter på rim och älskar att leka med ord. Tyvärr har jag blivit sudokuberoende, så jag måste lösa minst 4 st extrasvåra varje kväll innan jag somnar plus några under dagen om jag inte har annat för mig.

Saker jag gillar: All mat utom lutfisk, ärliga människor, roliga människor, människor med humor, sommar, värme, sol, djur, natur, lugn och ro, wirre och mycket annat.

Saker jag inte gillar: Lutfisk som sagt, stök, bök och rök, lögnare, hycklare, sådana som dömer andra innan dom lärt känna personen i fråga, människor utan humor, fästingar, älglusflugor, spiiiiiindlar, skrikande ouppfostrade ungar och mycket annat.

Det var lite om mig, född norrlänning alltid norrlänning! 🤩